top of page
9195BB51-7360-4BD4-9565-7092570A8668.JPG

Herken je dit?

 • Je hebt last van kwaaltjes doordat je te dik bent. En hebt je voorgenomen vandaag ècht alleen maar gezonde dingen te eten. Maar je bent nog niet halverwege de dag of je baas vraagt je waarom dat ene rapport nog niet af is. Gestrest ga je aan de slag om het zo snel mogelijk af te maken. Zonder er bij na te denken stop je een stuk chocola in je mond. En als je even later kijkt heb je de hele reep naar binnen gewerkt. Het rapport is af maar jij voelt je een slappeling. Zelfs nu je gezondheid gevaar loopt door je overgewicht lukt het je niet eens één dag om het vol te houden.

 

 • Je had altijd veel plezier om te tennissen met je tennisclubje. Maar door je overgewicht gaat het niet meer. Je bent steeds zó buiten adem dat je maar gestopt bent. En nu zit je dus alleen op de bank in plaats van met je vriendinnen op de tennisbaan. Door je te dikke lichaam en de kwalen die dat geeft ben je in een neerwaartse spiraal gekomen van nog minder bewegen. Hoe kom je hieruit?

 

 • Je hebt net te horen gekregen dat je diabetes hebt. Je kon op je vingers natellen dat het een keer mis zou gaan, maar toch ben je maar door blijven eten. En nu is het dus zover. Er moet nu echt iets gebeuren want je wilt geen diabetes hebben. En ook niet iedere dag pillen slikken. En je angst is dat het daar niet bij blijft...

 

 • Door je overgewicht slaap je niet goed en wordt je iedere ochtend doodmoe wakker. Je energie is down the drain en daardoor kan je alle verleidingen niet weerstaan. Je loopt  de hele dag te snaaien. Door al die kilo's die je er maar aan blijft eten wordt het probleem alleen maar groter. En maak je je ernstig zorgen dat je gezondheid nog verder achteruit gaat. Nu doe je 's nachts helemaal geen oog meer dicht.

 • Je hebt meerdere diëten geprobeerd en bent ook al een keer flink afgevallen met een afslank programma. Maar al die pogingen hebben nooit blijvend resultaat opgeleverd en nu zit je dus, ondanks de successen van destijds, toch met een lijf dat pijn doet en kwalen ontwikkelt omdat je niet op gewicht bent gebleven. Het moet anders maar je hebt geen idee hoe.

 

Hoe zou het voor je zijn als

 • Stress en andere vervelende situaties geen invloed meer hebben op je eetgedrag. Je hierdoor flink wat kilo's kwijt bent en weer gezond en vol energie door het leven gaat? Je moeiteloos de gezonde keuzes maakt en je daardoor zelfverzekerd voelt?

 

 • Je weer lekker mee kunt doen met je vriendinnen op het tennisveld. Door de verloren kilo's en het werken aan je conditie voel je je fit en gezond. Je bent niet te stoppen en nu zijn je vriendinnnen buiten adem omdat je niet bij te houden bent op de baan.

 

 • Je geen pillen meer hoeft te slikken voor je diabetes en de zorgen die je had om nog meer nare kwalen te ontwikkelen als sneeuw voor de zon zijn verdwenen. Die praktijkondersteuner ziet jou voorlopig niet meer!

 

 • Je iedere ochtend fit en uitgerust wakker wordt doordat je flink wat kilo's kwijt bent, je ontspannen voelt en daardoor nu veel beter slaapt? Je hierdoor energie hebt om dingen te doen die je leukt vindt?

 

 • Het nu wel gelukt is om af te vallen en op gewicht te blijven. De pijnen en kwalen die je had hierdoor flink zijn afgenomen. Je zit weer lekker in je vel en voelt je fitter en gezond.

Dat is mogelijk als

Je instapt in het traject ‘Gezonde Gewoontes’.

Een bewezen effectieve methode waarbij je zes maanden intensief werkt aan jouw leefstijl waardoor je blijven gewicht gaat verliezen en je weer gezond, fit en vol energie gaat voelen.

Je krijgt:

Zonder titel (100 x 100 px)(1).png

Intakegesprek

 • Intakegesprek van 60 minuten Hier staan we uitgebreid bij jouw leefstijl stil. Hoe komt het dat het niet lukt om op een gezond gewicht te blijven? Je gezonde voornemens keer op keer niet volhoudt?

 • Onderzoek naar mogelijk andere, minder bekende oorzaken van overgewicht.

 • Analyse van jouw voedingspatroon.


 

Zonder titel (100 x 100 px)(1).png

Zes coachgesprekken

 • Totaal zes uur waarbij je gecoacht wordt bij het verliezen van gewicht door een gezonde leefstijl.

 • Online modules en inspiratie over wat een gezonde leefstijl inhoudt.

 • Een werkboek waarmee je stap voor stap toewerkt naar jouw nieuwe gezonde lichaam en leven.
   

Zonder titel (100 x 100 px)(1).png

Wekelijkse check up call

 • Wekelijks 5-10 minuten een check up call. Ik ben de stok achter JOUW deur om vol te houden.

 • In de weken dat er geen coachgesprek is.


 

Aan het eind van het traject ga jij naar huis met

 • Een lichaam dat een paar kilo lichter is. Maar nog belangrijker:  jij voelt je weer  gezond en fit. Wat er ook gebeurt, jij maakt gezonde keuzes omdat dit jouw nieuwe manier van leven is geworden.

 • Een fit lichaam. Jij kunt weer lekker bewegen en de dingen doen die je leuk vindt.

 • Een gezond lichaam. Jij hebt geleerd hoe je gezondere keuzes maakt die vol te houden zijn. De toekomst lacht je weer tegemoet. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over je gezondheid.

 • Een uitgerust en fit gevoel. Doordat je weer op een gezond gewicht zit en ontspannen bent, slaap je heel lekker. Hierdoor voel jij je overdag heerlijk uitgerust.

 • Een gezond gewicht dat je ook weet te behouden. Niet met het zoveelste dieet maar doordat je gedrag verandert is. Je gezonde gewoontes zijn je nieuwe manier van leven geworden.

   

Ja, dit wil ik!

Investeren in je gezondheid

De investering in jouw eigen gezondheid: 115€ per maand voor de periode van zes maanden.


Het is een bewezen effectieve methode.

Individuele Leefstijlcoaching wordt soms vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering.

 

Denk ook aan vergoeding vanuit je werkgever. Deze heeft er ook veel baat bij dat jij je fitter en energieker voelt. En een betere gezondheid hebt.

Maar zeg nu zelf: wat is een gezonder, fitter leven en een lichaam waar jij je fijn bij voelt je waard?

Surfer die van het strand geniet

Veelgestelde vragen

Ik wil graag online gecoacht worden. Is dat ook mogelijk?

 

Ja hoor. Dat kan zeker. Ik werk met een beveiligde online omgeving. Bewezen is dat ook met alleen online coaching succesvolle resultaten behaald worden.

 

Ik zou tijdens de coaching ook aan beweging willen doen. Kan dat?

 

Bij voorkeur bouw ik beweging in tijdens het coachgesprek. Dat betekent dat als jij dit ook een goed idee vindt, we de gesprekken buiten en wandelend voeren. Óók als het online is. Uiteraard houd ik dan rekening met jouw mogelijkheden. Als je moeilijk loopt of snel buiten adem bent passen we het tempo aan of voeren het gesprek op een (virtueel) bankje in de natuur verder.

 

Ik ben al jaren bezig met afvallen en diëten. Niets lukt. Waarom zou dit wel lukken?


 

Intussen is bekend dat afvallen door diëten niet werkt. Omdat deze niet een leven lang vol te houden zijn. En je aankomt zodra je stopt met het dieet. Wat bewezen wèl werkt, is om kleine stapjes te zetten in de verandering van jouw leefstijl. Het gaat namelijk om veel meer dan alleen voeding. Bewegen, voorkomen van stress en een gezonde slaap zijn net zo belangrijk. Stapjes zetten die bij jou passen, energie geven en vol te houden zijn zorgen ervoor dat jij je fit en energiek voelt. En op een gezond gewicht kunt komen.
 

En wat nu als ik niet afval?

 

Heb je eenmaal overgewicht ontwikkeld, dan zijn processen in je lichaam verstoord. Je lichaam zal er alles aan doen om weer toe te werken naar het oude gewicht. Soms helpt een verandering van je leefstijl daarom niet om blijvend af te vallen. Obesitas medicatie of een operatie kan dan een volgende stap zijn. Randvoorwaarde om daarmee te starten is dat je een leefstijlprogramma hebt gevolgd.  

 

Is het ook mogelijk om op andere tijdstippen dan tijdens werkuren af te spreken?

 

In overleg kan dit zeker. De mogelijkheden in de avond zijn wel beperkt.

 

Wil je eerst meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op.

bottom of page